Σελίδες

17/10/12

Care For Body And Face

Γεια σας!!!
Τι κάνετε? Σήμερα είναι μια πάρα πάρα πολύ ζεστή μέρα !!Δεν αντέχω άλλη ζέστη θέλω να έρθει το κρύο!!!
Το σημερινό post είναι για  περιποίηση του σώματος και του προσώπου! Αυτά τουλάχιστον κάνω εγώ σαν περιποίηση.
Πιστεύω πως ένα καθαρό δέρμα είναι το Α και το Ω!!  Κάντε ένα ζεστό μπάνιο (όχι καυτό) και σε ένα μπολάκι βάλτε 2 κ.σ. ζάχαρη με 2 κ.σ λάδι και κάντε ένα scrub σώματος!! Με αυτό τον τρόπο απομακρύνετε τα νέκρα κύτταρα και βοηθάτε στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος...Στη συνέχεια ξεπλύνετε το σώμα σας με το αγαπημένο σας αφρόλουτρο!! Ακόμα με ότι περίσσεψε από το scrub μπορείτε να κάνετε την ίδια ακριβώς διαδικασία και στο πρόσωπό σας και να περάσετε μια μάσκα κατάλληλη για το πρόσωπό σας! Όσο περιμένετε την μάσκα να στεγνώσει ενυδατώστε το σώμα σας με μια καλή ενυδατική κρέμα για μένα πολύ καλή είναι της dove.Αφού  στεγνώσει η μάσκα προσώπου ξεπλύνετε καλά καλά και με ένα βαμβάκι καθαρίστε το πρόσωπό σας με μια τονωτική λοσιόν για να φύγουν τα άλατα που έχει το νερό(και ναι τα άλατα του νερού δεν είναι και τόσο ευεργετικά ).Εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα και είστε έτοιμες!!!
Και για τα χείλια μπορείτε να βάλετε λίγη βαζελίνη μαζί με ζάχαρη και μέλι και να τρίψετε καλά ή με μια οδοντόβουρτσα και αφού κάνετε και αυτό το srcub βάλτε ένα πολύ ενυδατικό liposan....

Τα παραπάνω είναι αυτά που προσωπικά κάνω!! Νομίζω είναι μια καλή και οικονομική λύση απ' ότι να αγοράζατε κάποια πιο εξειδικευμένα προϊόντα!!
Θέλω τη βοήθειά σας!! Το κραγιόν μου μαζεύει και δημιουργεί αυτή αντιαισθητική γραμμή στα χείλια , ξέρετε κάποιο τρόπο για να μην γίνετε αυτό???
Περιμένω τις απόψεις σας!!
Πολλά φιλιά ,Εύη!!!